Roseţi | Înfiinţare sistem de distribuţie gaze naturale, investiţie estimată la peste 51 de milioane lei

Roseţi | Înfiinţare sistem de distribuţie gaze naturale, investiţie estimată la peste 51 de milioane lei

La finele lunii trecute, consilierii locali, convocaţi în şedinţă ordinară, au adoptat Hotărârea privind aprobarea implementării obiectivului de investiţii „Înfiinţare sistem de distribuţie gaze naturale în localitatea Roseţi, judeţul Călăraşi”, aprobarea cererii de finanţare precum şi aprobarea devizului general estimativ în cadrul Programului Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”.

Valoarea totală a investiţiei este de 51.214.833,34 lei (TVA inclus) din care 49.687.468,34 lei, de la bugetul de stat. Cofinanţarea proiectului asigurată de la bugetul local este de 1.527.365 lei.

Iniţial, proiectul fusese depus în cadrul Programului Operațional Infrastructura Mare 2014-2020 POIM, Axa Prioritară 8 Sisteme inteligente și sustenabile de transport al energiei electrice și gazelor naturale, Obiectivul specific 8.2 Creșterea gradului de interconectare a Sistemului Național de transport a gazelor naturale cu alte state vecine potrivit prevederilor Ghidului solicitantului ‘’Dezvoltarea rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale în vederea creșterii nivelului de flexibilitate, siguranță, eficiență în operare, precum și de integrare a activităților de transport, distribuție și consum final”, în vederea obţinerii finanţării însă nu a întrunit punctajul necesar.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.