Roseți | Au fost desemnați reprezentanții Consiliului Local în Consiliile de Administrație ale unităților de învățământ

Roseți | Au fost desemnați reprezentanții Consiliului Local în Consiliile de Administrație ale unităților de învățământ

În cadrul unei ședințe extraordinare convocată de îndată ce a avut loc pe 6 septembrie, consilierii locali au adoptat Hotărârea privind desemnarea reprezentanților Consiliului local Roseți în Consiliul de administrație al Școlii Gimnaziale ‘’Iancu Rosetti’’ și al Grădiniței cu Program Normal ‘’Elisabeta Rosetti’’ din comuna Roseți, județul Călărași, precum și în cadrul C.E.A.C. aparținând Școlii Gimnaziale ‘’Iancu Rosetti și Grădiniței cu Program Normal ‘’Elisabeta Rosetti”.

Astfel în anul școlar 2023-2024 ce a debutat pe 11 septembrie au fost desemnați, Vasile Șișman și Daniel Barbu ca reprezentanți ai Consiliului Local Roseți în Consiliul de administrație al Școlii Gimnaziale ''Iancu Rosetti''. Vasile Șișman a fost ales să facă parte și din Comisia pentru Evaluarea și Asigurarea Calității (CEAC) din cadrul Școlii Gimnaziale ''Iancu Rosetti''.

Reprezentantul Consiliului Local în Consiliul de Administrație al Grădiniței cu Program Normal ''Elisabeta Rosetti'' este Adriana – Mihaela Decu care a fost mandatată și din Comisia pentru Evaluarea și Asigurarea Calității (CEAC) din cadrul Grădiniței.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.