Primarul Marius Dulce, prezent la lucrările conferinței naționale cu tema “Digitalizarea fluxurilor de lucru în administrația publică locală”

Primarul Marius Dulce, prezent la lucrările conferinței naționale cu tema “Digitalizarea fluxurilor de lucru în administrația publică locală”

În perioada 2-4 august a.c., Integrisoft Solutions, furnizor de aplicații software cu experiență de peste 15 ani în administrația publică locală, a organizat, la Sinaia, conferința națională cu tema “Digitalizarea fluxurilor de lucru în administrația publică locală”, un eveniment la care a participat și primarul municipiului Călărași, Marius Dulce. Conferința a reunit peste 80 de personae, primari, vice-primari, directori IT, inspectori de taxe și impozite, funcționari cheie din instituții răspândite în toate zonele din România.

Au fost prezentate modele de bună practică existente deja în anumite instituții, iar participanții au fost instruiți în adoptarea celor mai bune soluții digitale de interacțiune între instituție și cetățeni.

Am participat la începutul acestei săptămâni care tocmai se încheie la conferința națională cu tema “Digitalizarea fluxurilor de lucru în administrația publică locală”, eveniment organizat de Integrisoft Solutions, furnizor de aplicații software. Cei peste 80 de participanți, primari, viceprimari, directori IT, din mai toate regiunile țării, s-au reunit pentru a identifica soluțiile optime de interacțiune dintre instituții și cetățeni., a spus primarul Marius Dulce care a continuat Încă din perioada 2012-2016, când am ocupat una din funcțiile de viceprimar, am realizat potențialul dezvoltării primilor pași în direcția digitalizării. Am conștientizat faptul că aveam șansa de a face pionierat și de a fi cu un pas înainte în tot ceea ce înseamnă fluxul de lucru într-o instituție.

Cu ajutorul echipei de la Integrisoft, a fost creat un set de instrumente menite să ajute Executivul Primăriei Călărași în activitatea de conducere, prin implementarea unui sistem informatic apt să optimizeze funcționarea tuturor structurilor organizatorice, pe toate nivelurile, sprijinind astfel transformările din cadrul instituției. Informațiile din aplicațiile care au fost instalate utilizează nomenclatoare comune de persoane, adrese, utilizatori și alte elemente de interes comun între departamente. Cu o tehnologie web la bază, acestea maximizează posibilitatea de acces și minimizează efortul de administrare.

A fost extraordinar că am început acest proces cu mai multi ani în urmă, deoarece după pandemie, ne-a fost mult mai ușor să integrăm module care sunt și vor deveni indispensabile, obligatorii. Am implementat mecanisme integrate pentru oferirea unor servicii online de informare sau plată către contribuabili și în curând facem și partea de acces de pe mobil.

Avem planuri mari, suntem încrezători că avem alături profesioniști care ne asistă atât la implementare, cât și în susținerea colegilor colegilor cu privire la asimilarea noilor instrumente de lucru. Avem un partener de drum, echipa de la Integrisoft, care pășește alături de noi, în fiecare etapă a proiectelor.”

dulceintegrisoft2

Principalele subiecte de dezbatere au fost soluțiile de Document Management, Registratură online, soluție mobile de comunicare cu cetățenii și soluție mobile de management în interiorul instituției (indicatori de performanță).

La finalul evenimentului, toți participanții au primit certificate de participare care atestă participarea la aceste workshop-uri lucrative, care au ca scop instruirea celor care pot lua decizii în ceea ce privește digitalizarea fluxurilor de lucru din instituțiile de care aparțin.

 

Integrisoft Solutions este unul dintre cei mai reprezentativi producători de aplicații software pentru administrația publică locală, cu o experiență de peste 15 ani, care are peste 600 de implementări în 400 de instituții de mărime medie-mare, 4000 de utilizatori și este cel mai important furnizor de servicii și soluții integrate. Sistemul integrat Avansis dezvoltat de Integrisoft este utilizat în peste 40% din orașe și peste 30% din orașele municipii reședințe de județ. Platforma poate prelua în mod prompt solicitări prin internet, 24/24 h, 7/7 zile pe săptămână.

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.