Primăria Ștefan Vodă / Anunț angajare

Primăria Ștefan Vodă / Anunț angajare

Primăria comunei Ștefan Vodă, judeţul Călărași, organizează în data de 18.12.2020, ora 1000 concurs de recrutare pentru ocuparea următoarelor posturi contractuale vacante în cadrul compartimentului administrativ, după cum urmează:

I. Guard (femeie de serviciu)

II. Muncitor

Concursul se va desfăşura astfel:

Proba scrisă în data de 18.12.2020, ora 10.00. Interviul în data de 21.12.2020, ora 10.00

Pentru participarea la concurs candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

Guard

• Să fie cetăţean român/UE cu domiciliul în România;

• Studii medii/generale

• Vechime: nu este cazul

Muncitor

• Să fie cetăţean român / UE cu domiciliul în România;

• Studii medii

• Vechime: 15 ani

Candidaţii vor depune dosarele de participare la concurs în termen de 10 zile de la publicarea anunţului în Monitorul Oficial, partea a III a, la sediul unităţii. Condiţiile de participare şi bibliografia se afişază la sediul instituției.

Relaţii suplimentare la sediul Primăriei Ștefan Vodă, Str. Viorelelor, nr.114, persoană de contact Bogdan Daniel, tel/fax 0769041305, E-mail: sAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.