Primăria Independența solicită ofertă de preț pentru valorificarea a 5 autovehicule și deșeuri de fier

Primăria Independența solicită ofertă de preț pentru valorificarea a 5 autovehicule și deșeuri de fier

Primăria comunei Independența, județul Călărași solicită ofertă de preț din partea agenților economici autorizați în acest sens, pentru valorificarea în urma casării a cinci autovehicule, după cum urmează: 1 autocisternă P.C.I., autospecială cu spumă M.A. 21845, 1 autoturism ARO, 1 Tractor, Wolla și 1.500 kg deșeuri de fier.

Operatorii economici, interesați de achiziționarea acestor autovehicule și deșeuri de fier, sunt rugați să depună oferta de pret lei/kg (transport inclus) la registratura Primăriei comunei Independența, str. Unirii, nr. 42, județul Călărași sau pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până cel târziu la data de 08 iulie 2024, ora 16.30, însoțită de următoarele documente:

1. Certificat constatator eliberat de Oficiul National al Registrului Comerțului, din care să rezulte că obiectul de activitate al operatorului economic este adecvat obiectului contractului de vânzare-cumpărare, preluare de deșeuri feroase și neferoase;

2. Autorizația de mediu, copie conform cu originalul;

3. Certificat de atestare fiscală.

Criteriul de selecție al ofertei, este prețul unitar lei/kg cel mai mare. Se va încheia un proces-verbal de predare -primire a autovehiculelor, deseurilor de fier și se vor elibera certificate de distrugere ale acestora, conform prevederilor legale.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.