Primăria Independenţa | Proiect privind îmbunătăţirea infrastructurii şcolare, aprobat!

Primăria Independenţa | Proiect privind îmbunătăţirea infrastructurii şcolare, aprobat!

Primăria comunei Independenţa a anunţat, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook de primarul Gabriel Rădulescu, că după evaluarea tehnico – financiară i-a fost admisă cererea de finanţare a proiectului „Dezvoltarea sistemului de e-educaţie în comuna Independenţa, judeţul Călăraşi”, ce va fi implementat în cadrul Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020, Axa prioritară 2.

Proiectul, în valoare totală de 684.409,78 lei, vizează achiziţionarea de tablete (pentru toţi copiii din comună!), tablete interactive şi camere videoconferinţă în vederea îmbunătăţirii infrastructurii şcolare.

„Ieri, 26.07.2021, Ministerul Fondurilor Europene ne-a adus la cunoștință faptul că ne-a fost aprobat un proiect de îmbunătățire a infrastructurii școlare din com. Independenta. În cadrul acestui proiect vor fi achiziționate: 209 tablete ( pentru toți copiii din comuna Independenţa); 21 table interactive şi 21 camere videoconferință. Valoarea proiectului este de 684.409,78 lei. Cofinanțare com. Independenţa: 13.688,20 lei.”, a scris pe FB, primarul Rădulescu care a mai precizat „P.S. Mai există o veste bună în ceea ce privește școala din com. Independenţa, dar o las pentru săptămâna viitoare, atunci când va deveni o certitudine.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.