Primăria Grădiştea | Lucrări de înscriere gratuită în cartea funciară pentru terenurile situate în intravilan şi în extravilan: 20-24 martie 2023

Primăria Grădiştea | Lucrări de înscriere gratuită în cartea funciară pentru terenurile situate în intravilan şi în extravilan: 20-24 martie 2023

Primăria comunei Grădiştea are în desfăşurare lucrări de înscriere gratuită în cartea funciară pentru terenurile situate în intravilan şi în extravilan. Anunţul a fost făcut de primarul Vasile Matei.

„În perioada 20 – 24 martie 2023 va fi prezentă în teren o echipă ce va efectua măsurători ale proprietăţilor situate în satele Grădiştea, Cuneşti, Rasa şi Bogata, drept pentru care vă rugăm să permiteţi accesul pe proprietate al echipei şi ulterior să vă prezentaţi la sediul Primăriei Grădiştea în vederea depunerii actelor de proprietate şi a actelor de stare civilă (Titlu de proprietate, Certificat de moştenitor, Contracte de vânzare – cumpărare, Certificate de deces, B.I, C.I.).

Pentru imobilele (terenuri şi construcţii) deţinute fără acte de proprietate posesorii acestora vor depune la sediul Primăriei Grădiştea actele de stare civilă ale posesorului terenului şi / sau construcţiilor înscrise în Registrul Agricol.’, se mai arată în documentul prezentat de primarul localităţii, Vasile Matei.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.