Primăria Grădiștea | Anunț angajare

Primăria Grădiștea | Anunț angajare

Primăria comunei Grădiştea, judeţul Călăraşi, organizează concurs pentru ocuparea prin recrutare, pe perioadă nedeterminată, a unei funcţii publice de execuţie vacantă, astfel:

- referent, clasa III, grad profesional debutant, în cadrul compartimentului taxe, impozite locale și executare silită.

 

DATA ORGANIZĂRII CONCURSULUI

- PROBA SCRISĂ: 09 februarie 2022, ora 10,00.          

- INTERVIUL: 11 debruarie 2022, ora 10,00    

 

CONDIŢII GENERALE

Candidatii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 465 din OUG 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare.

Dosarele de înscriere la concurs se depun în termen de 20 de zile de la data publicării pe pagina de internet a primăriei, respectiv în perioada 07 ianuarie 2022 – 26 ianuarie 2022, la registratura Primăriei comunei Grădiştea, judeţul Călăraşi şi trebuie să conţină, în mod obligatoriu cele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea nr.761 din 11.10.2017 privind modificarea și completarea HG nr. 611/2008 – pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici.

 

CONDIŢII SPECIFICE

Pentru postul de referent, clasa III, grad profesional debutant:

- studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat.

    

Detalii privind bibliografia de concurs, atribuțiile prevăzute în fișa postului sunt disponibile pe pagina de internet a Primăriei comunei Grădiștea, județul Călărași și la avizierul primăriei.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei comunei Grădiștea, sat Cunești, strada Calea Călărași, nr.54, persoană de contact Ștefan Anca, consilier superior în cadrul compartimentului stare civilă, resurse umane și relații cu publicul, telefon 0242336017.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.