Primăria Chirnogi | Energie electrică din surse regenerabile pentru autoconsum

Primăria Chirnogi | Energie electrică din surse regenerabile pentru autoconsum

Comuna Chirnogi va putea beneficia de energie electrică produsă din resurse regenerabile pentru autoconsum. Este un deziderat asumat de primarul Ion Ștefan care prinde contur odată cu adoptarea de către Consiliul Local a Proiectului de hotărâre privind implementarea proiectului ”Sprijinirea investițiilor în noi capacități de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsum” în comuna Chirnogi, județul Călărași.

Proiectul mai sus-menționat va fi finanțat în cadrul Programului cheie 1 ”Surse regenerabile de energie și stocarea energiei din Fondul pentru Modernizare – Sprijinirea investițiilor în noi capacități de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsum pentru entități publice.”.

Valoarea totală a proiectului, integral eligibilă, este de 1.492.474,71 lei.

Tot în cadrul ședinței extraordinare din 13 noiembrie s-au aprobat Studiul de Fezabilitate și indicatorii tehnico-economici ai acestui obiectiv de investiții.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.