Primăria Călăraşi sărbătoreşte Centenarul Marii Unirii. Vezi programul manifestărilor!

Primăria Călăraşi sărbătoreşte Centenarul Marii Unirii. Vezi programul manifestărilor!

Municipiul Călărași sărbătorește Centenarul Marii Uniri, pe 1 Decembrie 2018. Programul zilei cuprinde trei mari evenimente:

 

1. Ceremonialul specific ce va fi încheiat cu o paradă militară, cea mai mare desfășurată de 1 Decembrie în municipiul Călărași.

Locul de desfășurare: Zona Orizont

Ora: 11.00

Organizatori: Inspectoratul Județean de Jandarmi Călărași și Centrul Militar Județean Călărași

Parteneri: Primăria Municipiului Călărași, Inspectoratul Școlar Județean Călărași, Consiliul Județean Călărași, Instituția prefectului-judetul Călărași

 

2. Retragerea cu torțe a trupelor militare aparținând MAI. 100 de torțe vor lumina, în parada, principala stradă din oraș.

Traseu: zona Orizont-km 0 (pe strada București)

Orele: 17.15-17.45

Organizatori: Inspectoratul Județean de Jandarmi Călărași, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Călărași și Primăria Municipiului Călărași

 

3. Spectacol artistic desfășurat pe scena amplasată în centrul orașului, organizat în cadrul proiectului "Municipiul Călărași sărbătorește Centenarul Marii Uniri", finanțat de Ministerul Culturii. Capul de afiș al spectacolului este marea artista de muzica populara Maria Dragomiroiu. Din program mai fac parte și alți artiști.

Loc de desfășurare: Kilometrul 0

Orele: 17.30-22.00

Organizator: Primăria Municipiului Călărași

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.