PMC | Străzile Aurel Vlaicu şi Mircea cel Bătrân vor fi reparate

PMC | Străzile Aurel Vlaicu şi Mircea cel Bătrân vor fi reparate

Primăria Municipiului Călăraşi, prin Serviciul Public Pavaje Spaţii Verzi, a demarat lucrările de reparaţii a străzilor Aurel Vlaicu şi Mircea cel Bătrân, ambele situate în cartierul Ceremag, prin turnare covor asfaltic.

„Am început pe strada Mircea cel Bătrân. Reprofilăm, aşezăm terenul, ducem totul la cotă ca să putem asfalta. Este una din promisiunile electorale pe care o vom onora. Cetăţenii aveau nevoie de străzi mai bune.

Lucrările de reparaţii prin turnare covor asfaltic sunt executate de Serviciul Public Pavaje Spaţii Verzi pentru că ne-am propus să avem cheltuieli minime. Resursele financiare, deloc generoase de care dispunem, trebuie bine gestionate. Ultimele străzi pe care le vom reabilita, în zonă, sunt Răsăritului şi Aleea X, ambele situate dincolo de B-dul Republicii.”, a declarat primarul municipiului Călăraşi, Marius Dulce după ce a inspectat stadiul lucrărilor.

reparatii2

reparatii3

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.