PMC | S-a semnat contractul de prestare a serviciilor de proiectare şi de execuţie a lucrărilor în cadrul proiectului cu titlul „Regenerarea fizică a zonei defavorizate Cărămidari (Şcoala 7)"

PMC | S-a semnat contractul de prestare a serviciilor de proiectare şi de execuţie a lucrărilor în cadrul proiectului cu titlul „Regenerarea fizică a zonei defavorizate Cărămidari (Şcoala 7)"

Direcţia Programe şi Dezvoltare Locală din cadrul Primăriei Municipiului Călăraşi anunţă că, pe 2 iunie a.c., s-a semnat contractul de prestare a serviciilor de proiectare şi de execuţie a lucrărilor în cadrul proiectului cu titlul „Regenerarea fizică a zonei defavorizate Cărămidari (Şcoala 7) prin dezvoltarea bazei materiale destinate activităţilor educative, culturale şi recreative” (în completarea proiectului se va realiza canalizare pe str Oborului, din bugetul local).

Finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, proiectul are o valoare de 0,954 mil. Euro, durata lucrărilor de execuţie fiind de 18 luni.

Proiectul propune:

 - Construirea unui corp nou de clădire în incinta Şcolii gimnaziale nr.7, având funcţiunea de sală de sport destinată desfăşurării de activităţi educative, culturale şi recreative.

- Modernizarea străzii Oborului

Modernizarea, atât a structurii rutiere cât şi a trotuarelor, se va face conform SF numai după introducerea canalizării pe strada Oborului, cu racordare la canalizarea de pe străzile vecine. PMC va finanţa cu fonduri de la bugetul local lucrările pentru reţeaua de canalizare şi racordarea la canalizarea existentă. Lungimea străzii este de 436 m.

În cel mai scurt timp, PMC va emite ordinul de începere a serviciilor de proiectare.

În ceea ce priveşte proiectul cu titlul „Modernizare Centru comunitar existent şi amenajare zone adiacente (Oborul Nou)”, finanţat prin POR 2014-2020, se estimează că până la finele acestei luni se va semna contractul de proiectare şi execuţie lucrări. Valoarea proiectului este de 0,251 mil. euro, durata de execuţie fiind de 9 luni.

oboer2

oboer3

oboer4

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.