PMC | O nouă acţiune de dezinsecţie împotriva ţânţarilor: 25 – 28 iulie 2021

 PMC | O nouă acţiune de dezinsecţie împotriva ţânţarilor: 25 – 28 iulie 2021

Primăria Municipiului Călărași va efectua, în perioada 25 – 28 iulie 2021, o nouă acţiune de dezinsecţie împotriva țânțarilor adulți, prin tratament terestru, pe raza municipiului Călărași (străzi, locuri de joacă, parcuri, etc.).

Tratamentul se va efectua în intervalul orar 0000 - 0600, în funcție de condițiile atmosferice fiind posibilă prelungirea perioadei (fapt ce va fi comunicat ulterior).

Avizate de Ministerul Sănătății prin Comisia Națională pentru Produse Biocide, substanțele active folosite sunt: Cipermetrin, Tetrametrin, Pyperonyl Butoxid Deltametrin.

Precizăm că tratamentele se vor desfășura în condiții corespunzătoare, pe raza municipiului Călărași, respectând prevederile legale de protecție a mediului, a sănătății și securității populației.

Primar,                                                                                                                             

Dulce Marius Grigore    

dezinsectie25iulie

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.