PMC | Dotări noi pentru Centrul de Zi pentru Persoane cu Handicap

PMC | Dotări noi pentru Centrul de Zi pentru Persoane cu Handicap

Primăria Municipiului Călărași a finalizat investiția realizată în cadrul proiectului „Socializăm, ne jucăm, ne recuperăm”.

Finanțarea proiectului, în valoare totală de 24.634,85 lei, a fost asigurată prin Contractul de sponsorizare nr. 60/ 2021 înregistrat la Primăria Municipiului Călărași cu nr. 68082/07.10.2021, încheiat cu Societatea Națională de Transport Gaze Naturale „TRANSGAZ” SA.

În cadrul acestui proiect au fost achiziționate o serie de module de joacă (leagăn pentru persoane cu dizabilități, învârtitoare-carusel pentru persoane cu dizabilități, coș de basket), ce au fost montate în curtea Centrului de Zi pentru Persoane cu Handicap Călărași, aflat în administrația Direcției de Asistență Socială Călărași.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.