Peste 100 de noi locuri de parcare vor fi date, în curând, în folosință

Peste 100 de noi locuri de parcare vor fi date, în curând, în folosință

Două noi parcări de reședință, cu peste de locuri, sunt amenajate în această perioadă, a anunțat primarul Marius Dulce în cadrul unei conferințe de presă, desfășurate joi.

“Nu uităm parcările de reședință la care lucrăm acum. Prima, cea din zona blocurilor N18-N19 (în suprafață de 1200 mp) și N29 (630 mp) unde vor rezulta peste 60 de locuri iar cea de-a doua, din zona ANL, în imediata vecinătate a parcului Regenerare Vest, de pe strada G-ral Leonard Mociulschi, cu vreo 50 de locuri.”, a spus primarul Marius Dulce.

Din octombrie 2020 și până în prezent, s-au construit, în municipiul Călărași, peste 3000 de locuri de parcare.

parcare1

parcare2

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.