Participarea Comunei Ștefan Vodă la parteneriatul LEADER al GAL Bărăganul de Sud – Est, aprobată în Consiliul Local

Participarea Comunei Ștefan Vodă la parteneriatul LEADER al GAL Bărăganul de Sud – Est, aprobată în Consiliul Local

În ședința ordinară din 27 aprilie, consilierii locali au adoptat Proiectul de Hotărâre privind participarea comunei Ștefan Vodă la parteneriatul LEADER cu denumirea Asociația Grupul de Acțiune Locală Bărăganul de Sud-Est.

Documentul prevede și susținerea parteneriatului în vederea obținerii sprijinului pregătitor pentru selecția și implementarea Strategiei de Dezvoltare Locală 2023 – 2027 prin accesarea Planului Național Strategic PAC 2023-2027, respectiv a Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurală, a Programului Incluziune și Demnitate Socială respectiv a Fondului Social European Plus după caz.

“Comuna Ștefan Vodă este membră a Asociației Grupul de Acțiune Locală (GAL) Bărăganul de Sud – Est încă de la înființarea acestuia. Rolul GAL-ului este deosebit de important în atragerea de fonduri europene și implementarea proiectelor în beneficiul membrilor săi. a spus primarul Ion Zardova care a conchis “Comuna noastră a implementat prin GAL proiectul de modernizare a sistemului de iluminat public și are în derulare un alt proiect pentru achiziționarea unui buldoexcavator cu toate accesoriile. Pentru perioada 2023-2027 la nivelul GAL Bărăganul de Sud-Est a fost aprobată o nouă strategie de dezvoltare. Fiecare comună trebuie să-și dea acordul de a participa în calitatea de membru la punerea acesteia în practică prin atragerea de fonduri europene și derularea unor proiecte de dezvoltare prin intermediul GAL astfel încât să fie atinse obiectivele propuse prin strategie. De aceea este necesar ca și în perioada următoare comuna să aibă calitatea de membru al Asociației Grupul de Acțiune Locală Bărăganul de Sud-Est.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.