P. Ţone: Nu doresc să răspund abjecțiilor și minciunilor orchestrate de acest grup de oameni fără inimă

 P. Ţone: Nu doresc să răspund abjecțiilor și minciunilor orchestrate de acest grup de oameni fără inimă

Primarul Olteniţei, Petre Ţone a transmis o „scrisoare deschisă” locuitorilor celui de-al doilea municipiu al judeţului, invitându-i la unitate şi solidaritate. În plus, Ţone îi îndeamnă pe cetăţeni să se informeze exclusiv din surse oficiale, adăugând că nu intenţionează să răspundă minciunilor şi abjecţiilor orchestrate de grupul constituit în jurul candidatului unui partid, fost „colaborator” al vechii Securităţi, dornic să revină în prim plan pe spatele unei astfel de tragedii. Acum când țara trece prin clipe dramatice a venit și rândul nostru să punem umărul la greu. Prin Ordin al Ministrului Sănătății, Spitalul Municipal Oltența va fi unul din cele 40 de spitale suport pentru combaterea coronavirusului.

Împreună putem învinge orice obstacol. Este nevoie de unitate și mai ales de solidaritate. Știu că există un grup de oameni care vor să ne destabilizeze prin minciună și manipulare. Vă rog informați-vă din surse sigure și credibile. Nu lăsați pe cei interesați să introducă panica între noi să își atingă scopul.

Tot ce depinde de mine voi face în așa fel încât să fim mândri de locuitorii din Oltenița și de Spitalul Municipal Oltenița.

Nu doresc să răspund abjecțiilor și minciunilor orchestrate de acest grup de oameni fără inimă și fără suflet. Ar însemna să mă cobor la nivelul lor. Vă rog să aveți încredere și Dumnezeu ne va ajuta!” este mesajul postat pe primarul Petre Ţone pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Municipiului Olteniţa.