Municipiul Călăraşi a finalizat implementarea proiectului „Sistem Integrat pentru Simplificarea Procedurilor Administrative şi Reducerea Birocraţiei la nivelul Municipiului Călăraşi”, cod SIPOCA 656

Municipiul Călăraşi a finalizat implementarea proiectului „Sistem Integrat pentru Simplificarea Procedurilor Administrative şi Reducerea Birocraţiei la nivelul Municipiului Călăraşi”, cod SIPOCA 656

Municipiul Călăraşi a finalizat implementarea proiectului „Sistem Integrat pentru Simplificarea Procedurilor Administrative şi Reducerea Birocraţiei la nivelul Municipiului Călăraşi”, cod SIPOCA 656 / Cod MySMIS2014 129152

Vineri, 4 iunie, în sala de şedinţe a Primăriei municipiului Călăraşi s-a desfăşurat conferinţa de presă privind finalizarea implementării proiectului „Sistem integrat pentru simplificarea procedurilor administrative și reducerea birocrației la nivelul Municipiului Călărași”, Cod SIPOCA 656 / Cod MySMIS2014 129152.

Proiectul a fost cofinanțat din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA) 2014-2020, Axa prioritară 2: „Administrație și sistem judiciar accesibile și transparente”, Obiectivul specific 2.1: „Introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanță cu SCAP”.

proiect2

Obiectivul general al proiectului a constat în consolidarea capacității institutionale și eficientizarea activității la nivelul Municipiului Călărași prin simplificarea procedurilor administrative și reducerea birocrației pentru cetățeni, implementând un sistem integrat ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanță cu SCAP.

Valoarea totală a proiectului: 2.932.475,10 lei.

Valoarea eligibilă a proiectului: 2.920.575,10 lei, din care: valoarea eligibilă nerambursabilă de 2.862.163,60 lei și cofinanțarea eligibilă a beneficiarului de 58.411,50 lei.

Rezultate obținute:

- 1 sistem informatic integrat de optimizare procese dezvoltat în vederea adoptării de proceduri simplificate pentru reducerea birocrației pentru cetățeni la nivel local corelate cu Planul integrat de simplificare a procedurilor administrative pentru cetățeni;

- 50 de persoane din Primăria Municipiului Călărași care au fost certificate la finalizarea cursurilor și au obținut cunoștințe și abilități îmbunătățite, în vederea sprijinirii măsurilor/acțiunilor vizate de obiectivul specific al acestui program.

Durata proiectului: 24 luni (05 iunie 2019 – 05 iunie 2021).

Date de contact pentru detalii:

website: www.primariacalarasi.ro;

telefon: 0242.311.005/int. 111;

fax: 0242.318.574;

adresa: strada București, nr. 140A, municipiul Călărași.

Manager de proiect: ZICĂ Florian, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Asistent manager : FULGA Flavius-Alexandru, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

proiect3

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.