Marius Dulce: Reîmprospătăm zona pentru că avem în vedere și valorificarea turnului

Marius Dulce: Reîmprospătăm zona pentru că avem în vedere și valorificarea turnului

De câteva zile, Municipalitatea lucrează la salubrizarea și reamenajarea zonei în care se află Turnul de Apă, obiectivul Executivului condus de Marius Dulce fiind valorificarea potențialului oferit de acest obiectiv istoric de referință al municipiului. În plus, lucrările vizează și amenajarea unor noi locuri de parcare de reședință.

“Am intrat cu curățenia între blocuri, la care țin foarte mult, în spatele Muzeului Dunării de Jos, lângă Turnul de Apă. Reîmprospătăm zona pentru că avem în vedere și valorificarea turnului. Ne gândim, în acest sens, la un proiect pentru oraș, de înfrumusețare a zonei centrale.”, a precizat joi, în cadrul unei conferințe de presă primarul Marius Dulce.

turnuldeapa3

turnuldeapa1

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.