Marius Dulce: Continuăm modernizarea Cartierului Măgureni. De două zile am început asfaltarea

Marius Dulce: Continuăm modernizarea Cartierului Măgureni. De două zile am început asfaltarea

Din această săptămână a început turnarea primul strat de asfalt pe străzile din Cartierul Măgureni care fac obiectul unui proiect de modernizare finanțat prin PNI Anghel Saligny, aceesat în acest mandat. Anunțul a fost făcut joi de primarul Marius Dulce care a subliniat “Continuăm modernizarea Cartierului Măgureni. De două zile am început asfaltarea, turnând primul strat pe străzile situate în partea de sud: Rândunelelor, Prel. Păcii, Vasile Lupu, Dimitrie Cantemir, Lupeni. De joi continuăm cu străzile Mircea Vodă și Petroșani.”

Tot în cartierul Măgureni se derulează și lucrările de amenjare a unui loc de joacă pentru cei mici care se întinde pe o suprafață de 200 mp.

Modernizare străzi Cartierul Măgureni – Proiect finanțat prin PNI Anghel Saligny

Valoarea totală a obiectivului de investiţii: 10.272.289,69 lei (TVA inclus)

Suma alocată de la bugetul de stat: 9.852.392,11 lei (TVA inclus)

Valoarea finanţată de la bugetul local: 419.897,58 lei (TVA inclus)

Lucrări de modernizare se vor efectua pe străzile: Păcii, Intr. Păcii, Petroșani, Intr. Petroșani, Agricultori, Viilor, Costache Negruzzi, Dimitrie Bolintineanu, Vasile Conta, Prel. Vasile Conta, Mircea Vodă, Vlad Tepeș, Vasile Lupu, Rândunelelor tr.I, Rândunelelor tr.II, Dimitrie Cantemir și Lupeni.

Lungime modernizare străzi = 4.435.45 metri.

Proiecte finanțate prin PNI Anghel Saligny (toate accesate în acest mandat!): 4

- Valoarea totală a celor 4 proiecte: 43.854.820,97 lei | 8.770964 euro

- Suma alocată de la bugetul de stat pentru cele 4 proiecte: 42.115.286,27 lei

- Valoarea totală finanțată de la bugetul local: 1.739.534,7 lei

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.