Marius Dulce: Cetățenii să înțeleagă că am intervenit doar pentru a reprofila acele străzi

Marius Dulce: Cetățenii să înțeleagă că am intervenit doar pentru a reprofila acele străzi

Primarul Marius Dulce a explicat recent, în cadrul unei conferințe de presă, situația din Cartierul Barbu Știrbei, acolo unde Primăria a demarat deja procedura pentru implementarea a două proiecte, în valoare totală de 13 milioane de lei, primul vizând extinderea rețelei de gaze naturale (în lungime de 2100 de metri), finanțat prin PNI Anghel Saligny iar cel de-al doilea, extinderea rețelei de canalizare (în lungime de 4.670 metri), finanțat prin PNRR.

”În Cartierul Știrbei Vodă, cetățenii să înțeleagă că am intervenit doar pentru a reprofila acele străzi deoarece avem contracte semnate pentru extindere rețea gaze naturale, respectiv extindere rețea de canalizare pe care trebuie să le implementăm. Știu că e un pic de deranj în zona respectivă dar cum se încălzește văm interveni ca să facem lucrurile funcționale.”, a precizat primarul Marius Dulce.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.