M. Dulce: Vom iniția licitații încheind contracte de achiziție cu clauză suspensivă

M. Dulce: Vom iniția licitații încheind contracte de achiziție cu clauză suspensivă

Din dorința de a grăbi lucrurile privind reabilitarea infrastructurii stradale în cartierele Măgureni și respectiv Mircea Vodă, primarul Marius Dulce a avansat o soluție și anume organizarea de licitații cu clauză suspensivă. Altfel, nu mai puțin de 15 străzi din cartierul Mircea Vodă fac obiectul unui proiect de modernizare depus încă din urmă de 2 ani la CNI, acolo unde figurează pe lista sinteză a subprogramului “Drumuri de interes local şi drumuri de interes judeţean”

„N-am uitat nici de cetăţenii din cartierele Măgureni şi Mircea Vodă. Drept urmare, până la sfârşitul anului voi lansa licitaţii încheind contracte de achiziție cu clauză suspensivă pentru asfaltare atât pentru cartierul Măgureni cât şi pentru Mircea Vodă.

În condiţiile în care, onor, cei care sunt la guvernare, colegii de la PNL, să ne ajute să luăm fonduri pe PNDL Anghel Saligny pentru că nu le luăm pentru PSD ci pentru locuitorii municipiului Călăraşi care aşteaptă o dezvoltare binemeritată.”, a declarat joi într-o conferință de presă șeful Executivului PMC.

Locul de joacă din Parcul Central, finalizat săptămâna viitoare

În altă ordine de idei, Dulce a mai adăugat că municipalitatea a demarat deja investițiile privind modernizarea unor locuri de joacă pentru copii, primele locații fiind Parcul central și respectiv Parcul Big, Zona I și Zona II.

O să facem şi locuri de joacă. În curând va fi finalizat cel din Parcul central, de lângă Queen care va avea mobilier modern, cu tartan turnat pentru protecţia copiilor. Vom moderniza nu doar locul de joacă din Parcul central ci şi cele din parcurile Năvodari, Florilor şi Big. Asta, în primă etapă.”, a continuat Dulce.

Pe strada Plevna a început turnarea stratului final

Un obiectiv aflat în faza de finalizare este reabilitarea și modernizarea străzii Plevna, primarul Marius Dulce dând asigurări că lucrările constând în turnarea stratului final vor fi gata până la finele lunii

Astăzi am început turnarea stratului final pe strada Plevna. Lucrarea va fi, gata, cel mai probabil, până la finele lunii. Anul viitor ne vom ocupa doar de strada Rahova dar şi de aleile dintre blocuri, aşa cum s-a procedat în zona blocurilor H.

Anul viitor vom reduce motoarele în ceea ce priveşte străzile. Priorităţi vor fi parcările de reşedinţă şi locurile de joacă pentru copii. Am identificat în acest sens locuri generoase între blocuri unde putem amenaja locaţii moderne pentru cei mici dar şi pentru adulţi pentru relaxare.”, a conchis primarul municipiului Călărași.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.