M. Dulce: Sunt încrezător şi împreună cu consilierii locali care au votat bugetul vom face tot ce ne stă în putinţă să dezvoltăm Călăraşiul cât mai bine şi cât mai repede

M. Dulce: Sunt încrezător şi împreună cu consilierii locali care au votat bugetul vom face tot ce ne stă în putinţă să dezvoltăm Călăraşiul cât mai bine şi cât mai repede

Primarul Marius Dulce le-a mulţumit public consilierilor locali care luni au votat în unanimitate Proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului municipiului Călăraşi pe anul 2021, conceput în deplină concordanţă cu promisiunile asumate anul trecut în campania electorală.

„Aşa cum bine ştiţi, luni am votat bugetul municipiului Călăraşi. Şi pe această cale, vreau să mulţumesc doamnelor şi domnilor consilieri că în final, după ce pe anumite capitole s-au abţinut sau le-au respins, au votat în unanimitate bugetul. Un fapt bun care va contribui la bunăstarea cetăţenilor. Bugetul e unul pe care l-am conceput aşa cum am promis în campania electorală.”, a declarat într-o conferinţă de presă la sediul PSD Călăraşi, primarul Dulce care a reiterat direcţiile în care va acţiona, în acest an, Executivul PMC pentru dezvoltarea municipiului.

„La bază am aşezat infrastructura rutieră şi pietonală şi se vede că lucrăm. În fiecare zi suntem pe teren şi avansăm cu lucrările. În curând o să terminăm şi strada Zefirului şi strada Luceafărului. Până în luna iunie cred că o să finalizăm primul tronson din strada Plevna până pe Pompieri sau Sloboziei.

În al doilea rând, am fost interesaţi să modernizăm toate locurile de joacă, cel puţin cele vizibile care au echipamente în bună stare. Anul acesta vom aloca până la 1 milion de lei.

În rest, vom merge pe zonele în care implememtăm proiectele europene şi unde avem foarte multe lucrări complementare de făcut. Drept pentru care resursele sunt îndreptate în zonele respective. Nu am uitat pe nimeni! Dimpotrivă. Pentru a avea costuri cât mai mici, lucrăm cu cei de la Serviciul Public Pavaje Spaţii Verzi cu care vom finaliza şi lucrările din cartierele Ceremac şi Farfuria, în funcţie de timp şi de alocările de la Guvern.”, a continuat Dulce care a conchis „Sperăm să beneficiem de alocări guvernamentale. Duoă cum aţi auzit acest PNRR (N.R. Plan Naţional de Relansare şi Rezilienţă), pentru care am pregătit nişte fişe de da dezvolta oraşul prin intermediul său, se tot plimbă de la un minister la altul. Aşteptăm să se stabilizeze şi Guvernul pentru că avem şi o problemă în Coaliţie şi nimeni nu mai ia decizii. Dar sperăm că totul se va termina cu bine şi vom primi finanţările promise. Drept pentru care vă spun încă o dată că sunt încrezător şi împreună cu consilierii locali care au votat bugetul vom face tot ce ne stă în putinţă să dezvoltăm Călăraşiul cât mai bine şi cât mai repede.”