M. Dulce: Ne dorim ca în acest an să terminăm lucrările pe strada Plevna

M. Dulce: Ne dorim ca în acest an să terminăm lucrările pe strada Plevna

Primarul Marius Dulce a prezentat joi în cadrul unei conferinţe de presă o parte din motivele care au stat la baza iniţierii Proiectului de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Călăraşi pe anul 2021 care nu a fost votat de opoziţie în plenul şedinţei extraordinare a Consiliului local desfăşurată la începutul săptămânii.

„Aşa cum ştiţi am avut o şedinţă extraordinară de Consiliu Local. Au venit banii de la Guvern pentru plata personalului medicat din centrele de vaccinare (n.r. suma de 300.609,76 lei). În acelaşi timp dacă tot am făcut rectificarea, am reaşezat un pic bugetul în sensul că sumele care erau prevăzute pentru amenajare parcuri – locuri de joacă să fie cu destinaţie clară pentru fiecare obiectiv în parte ca să ştim ce avem de făcut.

Bineînţeles, nici de data asta, cei din opoziţia locală, în speţă PNL, nu au votat această rectificare. Nu ştiu ce-şi doresc, nu ştiu ce vor să facă pentru Călăraşi dar asta e treaba lor. Sper ca până la urmă să înţeleagă că lucrăm în interesul comunităţii.”, a declarat Dulce care a trecut în revistă şi stadiul lucrărilor de reparaţii şi modernizare a unor străzi din municipiu.

„Aşa cum aţi văzut ne ţinem de cuvânt. Am terminat strada Zefirului, astăzi (n.r. joi, 13 mai) se termină lucrările şi pe strada Luceafărului, tronsonul cuprins între strada Panduri şi strada Cornişei. Sper ca până la 15 iunie tronsonul de la Cuza Vodă până la strada Pompieri să fie finalizat şi pe Griviţa. Ne dorim ca în acest an să terminăm lucrările pe strada Plevna pentru că la anul când vom interveni pe strada Bucureşti să avem mobilitatea asigurată pe aceste două zone de intrare şi ieşire.”, a conchis primarul, Marius Dulce.