M. Dulce: În prima ședință de Consiliu Local, voi propune acordarea titlului de Cetățean de onoare post mortem fostului primar Dan Drăgulin

M. Dulce: În prima ședință de Consiliu Local, voi propune acordarea titlului de Cetățean de onoare post mortem fostului primar Dan Drăgulin

Marius Dulce, noul primar al municipiului reședință de județ a declarat pentru www.arenamedia.ro că în prima ședință de lucru a noului Consiliul Local va iniția o Hotărâre de Consiliu în care va propune acordarea titlului de Cetățean de onoare post mortem lui Dan Drăgulin, primar al Călărașiului în perioada 2012-2020, care s-a stins din viață în urmă cu o săptămână din cauza infectării cu coronavirus. “Niciodată nu m-am gândit că-mi voi începe mandatul într-o astfel de conjunctură nefericită. N-am crezut că Dan Drăgulin, primar al municipiului Călărași, va pleca atât de repede la cele sfinte. Am sperat până în ultima clipă că se va face bine. Mai avea multe de spus în politica locală. Dar dacă Dumnezeu așa a decis...Am fost marcat de cele întâmplate. Am lucrat împreună, am colaborat atât în cadrul Primăriei cât și în Consiliul Local. În două rânduri am fost adversari, poate că au existat și anumite disensiuni între noi însă lucrurile astea nu mă împiedică să propun în prima ședință de lucru a noului Consiliu Local spre aprobare Proiectul de hotărâre privind acordarea titlului de cetățean de onoare post mortem lui Dan Drăgulin. a declarat Dulce care a mai adăugat că în semn de prețuire pentru munca depusă de fostul edil va mai propune consilierilor ca Bazinul didactic de înot construit în incinta Complexului Sportiv Dunărea să-i poarte numele. “Ba mai mult voi propune consilierilor locali ca Bazinul de înot să-i poarte numele. E vorba de un proiect care s-a născut în timpul mandatelor sale și la care și-a adus contribuția. Dincolo de bătăliile politice derulate cu precădere în timpul campaniilor electorale, să nu uităm să fim oameni.” a conchis Marius Dulce.

Daniel Șefan Drăgulin, primar al orașului Călărași între 2012 și 2020, a murit pe 12 octombrie, după ce s-a infectat cu coronavirus. El avea 59 de ani și se afla internat la Institutul Matei Balș din București, având mai multe comorbidități.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.