M. Dulce: Dumnealor s-au ocupat de igienizare, l-au predat la cheie, noi am venit cu logistica necesară pentru ca acest centru să funcţioneze în bune condiții

M. Dulce: Dumnealor s-au ocupat de igienizare, l-au predat la cheie, noi am venit cu logistica necesară pentru ca acest centru să funcţioneze în bune condiții

Centrul de vaccinare împotriva Covid-19 din strada Speranței nr. 4, sediul care găzduia casieria ENEL, a devenit de astăzi funcțional. Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce a semnat contractul de comodat cu E-Distribuție Dobrogea SA, parte a Grupului ENEL România, în baza căruia Primăria va avea drept de folosinţă gratuită asupra spaţiului, în suprafaţă de 145 mp, în scopul de a-l utiliza pentru desfăşurarea activităţilor specifice de centru de vaccinare, în cadrul Campaniei Naţionale de Vaccinare împotriva Covid-19. După semnarea documentului, Dulce a vizitat locația susținând că cel de-al doilea Centru de pe raza municipiului va deveni funcțional, cel mai probabil, la începutul lunii martie.

vaccin1

„Am semnat astăzi contractul de comodat cu E-Distribuţie Dobrogea SA, în baza căruia Primăria municipiului Călăraşi va avea drept de folosinţă gratuită asupra spaţiului, în suprafaţă de 145 mp, situat în str. Speranţei, nr. 4, reprezentând casieria ENEL, în scopul de a-l utiliza pentru desfăşurarea activităţilor specifice de centru de vaccinare, în cadrul Campaniei Naţionale de Vaccinare împotriva Covid-19. Dumnealor s-au ocupat de igienizare, l-au predat la cheie, iar noi am venit cu logistica necesară pentru ca acest centru să funcţioneze în bune condiții. Le mulțumesc, în numele călărășenilor, pentru acest parteneriat care sunt sigur că va fi de bun augur. Centrul şi-a început activitatea la ora 12.00, fiind programate chiar azi pentru vaccinare 12 persoane. De mâine, din câte am înțeles, vor fi planificate câte 60 persoane.

Paza va fi asigurată de Poliţia Locală iar dacă vor fi incidente, sper din suflet să nu se întâmple ceva, vor interveni cei de la Jandarmerie pentru restabilirea ordinii.

Localităţile deservite de acest centru de vaccinare sunt Cuza Vodă, Alexandru Odobescu, Independenţa, Mânăstirea şi Ulmu (în jur de 4300 de persoane). Celălalt centru din municipiu, ce va fi organizat în Sala de Sport a Şcolii Tudor Vladimirescu (fosta şcoală gen. 11), îşi va începe activitatea, cel mai probabil, la începutul lunii martie.” a declarat pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Călărași, Marius Dulce.

vaccin2

Centre de vaccinare pentru populaţia de peste 65 de ani şi cronici în municipiul Călăraşi: 2

Sala de Sport Şcoala Tudor Vladimirescu (fosta școală gen. 11)

Localităţi deservite: Călăraşi, Grădiştea, Ciocăneşti, Dorobanţu

Estimare nr. total de populaţie deservită: 18.972

Estimare echipe de vaccinare necesare în centru: 4

Clădire pusă la dispoziţie de ENEL Călăraşi (str. Speranţei, nr. 2)

Localităţi deservite: Cuza Vodă, Alexandru Odobescu, Independenţa, Mânăstirea, Ulmu

Estimare nr. total de populaţie deservită: 4.313

Estimare echipe de vaccinare necesare în centru: 2

vaccin3

vaccin5

vaccin6