M. Dulce, despre lucrările de asfaltare a străzii Rahova: Se vor finaliza până la finele lunii iunie

M. Dulce, despre lucrările de asfaltare a străzii Rahova: Se vor finaliza până la finele lunii iunie

Primarul Marius Dulce a declarat joi că lucrările de reabilitare şi modernizare a străzii Rahova se vor finaliza până la finele lunii iunie, fiind devansat termenul fixat iniţial pentru toamna acestui an.

„Am observat, în ultima perioadă, o serie de postări pe Facebook cu privire la faptul că nu se lucrează pe strada Rahova. Aici, lucrările se desfăşoară conform graficului.Timpul nu ne-a permis să accelerăm aceste lucrări. Sper ca într-o lună, o lună şi jumătate ca strada Rahova să fie asfaltată. Chiar mai repede decât ne propusesem iniţial adică undeva în toamnă.”, a declarat într-o conferinţă de presă desfăşurată la sediul PSD Călăraşi, primarul Marius Dulce care a mai adăugat că lucrările privind asfaltarea carosabilului şi a trotuarelor pe strada Florilor sunt în prag de finalizare. „După cum aţi văzut, pe strada Florilor lucrările de asfaltare sunt aproape de finalizare. Am terminat trotuarele. Identificăm în zona respectivă posibilităţi de amenajarea de locuri de parcare întrucât cerinţele sunt foarte mari, la nivel de municipiu. Acolo unde ridicăm garaje intervenim pentru reabilitarea acestor spaţii ca să amenajăm parcări de reşedinţă.”, a conchis primarul Dulce.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.