M. Dulce: Analizăm această posibilitate de relocare a oborului

M. Dulce: Analizăm această posibilitate de relocare a oborului

Primarul Marius Dulce a declarat recent că analizează posibilitatea ca spaţiul care găzduieşte acum oborul de cereale şi animale şi anual Târgul de Toamnă, situat în strada Prel. Dobrogei să fie cedat Administraţiei Cimitirelor pentru extinderea Cimitirului Sf. Lazăr, urmând ca terenul, în suprafaţă de 4 ha, pe care urma să se construiască un nou cimitir, situat tot pe Prel. Dobrogei, să fie amenajat pentru organizarea oborului.

„Analizăm această posibilitate de relocare a oborului. Să vedem ce e mai favorabil pentru noi. Dacă ar fi să extindem cimitirul ne-ar fi mai uşor în ceea ce priveşte obţinerea avizelor necesare. Luăm în calcul varianta de a muta oborul şi Târgul de Toamnă în locaţia în care iniţial se discuta de construirea unui cimitir. Vom face calculele, să vedem care sunt resursele necesare acestei relocări. Acolo va trebui să facem o serie de investiţii pe care le vom analiza în perioada următoare.”, a precizat primarul Marius Dulce.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.