M. Dulce: Am ţinut cont de amendamentele propuse de cei de la PNL, USR şi PRO România

M. Dulce: Am ţinut cont de amendamentele propuse de cei de la PNL, USR şi PRO România

Proiectul de buget al municipiului Călăraşi pe anul 2021 a fost adoptat de toţi aleşii locali lunea trecută în plenul unei şedinţe extraordinare. „Este un act de normalitate.”, a declarat miercuri după-amiază la Antena 3 Călăraşi, primarul Marius Dulce care a explicat şi motivele care au stat la baza acestei „unanimităţi”, înregistrată în forul deliberativ local.

„Am ţinut cont de amendamentele propuse de cei de la PNL, USR şi PRO România. Atunci când sunt amendamente care ţin de interesul comunităţii, nu putem să nu le aprobăm. Poate noi n-am avut viziunea necesară pentru un anumit segment şi atunci dânşii au venit în completare. Am ţinut cont de amendamentele dumnealor, le-am trecut în buget şi drept urmare toată lumea a votat bugetul!”, a continuat Dulce.

Întrebat cum comentează declaraţiile liderului PNL Călăraşi, Emil Dumitru care a afirmat vinerea trecută că va solicita explicaţii pentru votul pozitiv dat pentru proiectul de hotărâre privind bugetul colegilor săi, consilierii locali care riscă să fie sancţionaţi chiar cu excluderea dacă, pe viitor, vor avea o poziţie diferită faţă de cea asumată de conducerea partidului, Dulce a spus „Probabil domnul preşedinte al PNL Călăraşi n-a înţeles că s-a terminat campania electorală şi că trebuie să lucrăm pentru comunitate. Eu am văzut acest vot ca pe unul în interesul comunităţii. Dacă nu este călărăşean, nu vrea bunăstarea călărăşenilor. Dacă ar sta în Călăraşi, atunci ar vedea că acest buget e în interesul cetăţeanului.”