Lehliu Gară | Noua bază sportivă va fi deschisă publicului pe 1 iulie

Lehliu Gară | Noua bază sportivă va fi deschisă publicului pe 1 iulie

Orașul Lehliu Gară beneficiază de o bază sportivă de TIP 1 nouă, modernă care va fi deschisă publicului pe data de 1 iulie. Anunțul a fost făcut, pe o rețea de socializare, de primarul Iulian Iacomi care a mai precizat “Pentru a se realiza recepția finală a obiectivului se execută lucrări de verificare privind funcționarea echipamentelor și instalațiilor bazei sportive în vederea exploatării acestora în condiții de maximă siguranță”.

Baza sportivă, construită conform standardelor UEFA, se întinde pe o suprafață de 13.202 mp și cuprinde: un teren de fotbal omologat UEFA cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori, un teren multifuncțional pentru baschet, handbal, volei și tenis, clădire pentru vestiare, o parcare auto, alei pietonale și spații verzi.

Valoarea totală a investiției, finanțată de CNI SA în baza Programului național de construcții de interes public sau social Subprogramul “Complexuri sportive” este de 1,6 milioane euro.

STADIONLEHLIU3

TERENUL DE FOTBAL

▪ Terenul pentru fotbal are dimensiunile suprafeței utile de evoluție 75,50m x 117,00m și cele ale suprafeței utile de joc 68,00m x 105,00m. Zona de protecție perimetrală are lățimea de 3,00m pe laturile lungi si 6,00m pe laturile scurte.

▪ Marcajele terenului sunt conforme cu cerințele Regulamentului de organizare a activităţii fotbalistice din 2018 al Federației Române de Fotbal. Terenul poate fi marcat și pentru 2 terenuri de mini-fotbal, suprafețele vor fi 40,00m x 60,00m.

▪ Suprafața de joc este dintr-un covor de gazon artificial, pe straturi de balast și piatră compactate.

TEREN MULTIFUNCȚIONAL PENTRU HANDBAL, BASCHET, VOLEI ȘI TENIS

▪ Terenul multifuncțional are dimensiunile suprafeței utile de evoluție 25,00m x 44,00m și cele ale suprafeței utile de joc 40,00m x 20,00m. Zona de protecție perimetrală are lățimea de 2,00m.

▪ Marcajele terenului sunt conforme cu cerințele Regulamentelor de funcționare ale Federațiilor Române de handbal, baschet, volei și tenis.

▪ Suprafața de joc este dintr-un covor de tartan, pe un planșeu din beton armat și balast compactat.

De asemenea baza sportivă este prevăzută cu gradene pentru 500 de spectatori. Adiacent gradenelor vor exista locuri pentru 20 de persoane cu dizabilități locomotorii.

STADIONLEHLIU1

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.