L. Vasile: Şi la Vasilaţi sunt probleme. Ar fi păcat să fim blocaţi!

L. Vasile: Şi la Vasilaţi sunt probleme. Ar fi păcat să fim blocaţi!

Primarul comunei Vasilaţi, Lucian Vasile a tras un semnal de alarmă cu privire la anunţul făcut de conducerea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei potrivit căruia fondurile alocate în acest an Programului Naţional de Dezvoltare Locală au fost epuizate riscând să pună în pericol derularea proiectelor acccesate de administraţiile locale în cadrul acestui program. „Şi la Vasilaţi sunt probleme. Ar fi păcat să fim blocaţi. Am deja în derulare 4 şcoli. Ar mai fi puţin de decontat. Am decontat şi de la Consiliul Local şi aşteptăm să ni se returneze banii. Mai e şi dispensarul şi acolo a mai rămas puţin de decontat. Suntem nevoiţi să stagnăm.”, a declarat în cadrul conferinţei de presă organizată joi la sediul PSD Călăraşi primarul Lucian Vasile care a avut la rândul său un mesaj şi pentru senatorul Ciprian Pandea, fost lider al social – democraţilor călărăşeni. „Din acest motiv îl rog şi eu pe dl Ciprian Pandea, aşa cum a făcut colegul meu mai devreme (n.r. primarul comunei Ileana, Corneliu Alexandru) să insiste aşa cum a insistat şi pentru primarii foşti PNL să nu ţină cont de culoarea politică şi să facă în aşa fel încât să ne sprijine şi pe noi ca să putem finaliza aceste unităţi de şcoală având în vedere că mai e puţin şi anul şcolar bate la uşă.”, a mai afirmat primarul Lucian Vasile.

Pe 22 iunie, MDLPA a anunţat primăriile şi consiile judeţene din întreaga ţară că au fost epuizat creditele bugetare alocate Programului Naţional de Dezvoltare Locală pentru anul în curs recomandându-le primarilor şi preşedinţilor de CJ să sisteze lucrările demarate dacă nu mai dispun de fonduri proprii.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.