Ionuț Savu: Vorbim de două proiecte mari, în valoare de 6 milioane de euro

Ionuț Savu: Vorbim de două proiecte mari, în valoare de 6 milioane de euro

Administratorul public al municipiului, Ionuț Savu (primul din dreapta) a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă, că Municipalitatea este foarte aproape să semneze contractele de finanțare pentru două proiecte care vor contribui la dezvoltarea și modernizarea municipiului. Este vorba de introducerea rețelei de canalizare menajeră în cartierele de Tineri și Rezidențial, proiect în valoare de peste 1 milion de euro, respectiv de înființarea de capacități de producere a energiei electrice din surse regenerabile pentru autoconsum, investiție estimată la circa 5 milioane de euro.

“Așa cum am prevăzut acum 2 săptămâni când ne-am întâlnit ultima oară, cu privire la proiectul de rețea canalizare menajeră în cartierele de Tineri și Rezidențial, am primit o notificare de acceptare a cererii de finanțare. Urmează să semnăm contractul, să scoatem la licitație PT+Execuție și ulterior să demarăm lucrările și acolo.

O altă veste bună este proiectul cu panourile fotovoltaice. Proiectantul cu care am elaborat SF-ul ne-a comunicat să trimitem documentele pentru precontractare.

Vorbim așadar de 2 proiecte mari, primul, cel de canalizare în valoare de peste 1 milion de euro iar cel de-al doilea privind centrala fotovoltaică, în valoare de aproape 5 milioane de euro.”, a precizat administratorul public, Ionuț Savu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.