Ion Ştefan, mesaj pentru locuitorii comunei Chirnogi

Ion Ştefan, mesaj pentru locuitorii comunei Chirnogi

Primarul localităţii Chirnogi, Ion Ştefan a transmis pe contul personal de Facebook un mesaj pentru locuitorii comunei care deţin teren amplasat pe raza teritorial-admnistrativă a localității Curcani.

„Cetățenii comunei Chirnogi, care dețin titluri de proprietate cu teren arabil extravilan reconstituit în baza legilor fondului funciar, sunt rugați să-și verifice titlul de proprietate pe partea din spate, în Cap. A (suprafață primită în extravilan) pe coloana (tarla sola) pentru a identifica dacă dețin teren amplasat pe raza teritorial-admnistrativă a localității Curcani, în tarlalele de lângă pădurea ”Ciornuleasa” cu indicative ”1, 2, 3, 3/1, 4, 5/1, 5/2, 6, 7/1, 7/2, 7/3, 7/4, 7/5, 7/5/1” și dacă în dreptul acestora, la rubrica ”Observații”, figurează înscrisă mențiunea ”T.A. Curcani”.

În situația în care identificați terenuri înscrise cu tarlalele sus menționate, iar în dreptul lor nu există mențiunea T.A. Curcani la rubrica ”Observații”, vă recomandăm să vă prezentați în regim de urgență la Comisia Locală pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor Chirnogi, cu titlul de proprietate în original.

Dacă autorii înscriși pe fața titlului de proprietate sunt decedați, pe lângă titlul de proprietate în original, vă veți prezenta cu acte care să reflecte calitatea dumneavoastră de moștenitor față de aceștia pentru a vă putea exprima intenția de schimbare a teritoriului administrativ pentru terenurile în cauză.

Vă mulțumim!”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

titlu2chirnogi

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.