Ion Ștefan: A fost o manifestare reușită, meritată de noi toți locuitorii Comunei Chirnogi

Ion Ștefan: A fost o manifestare reușită, meritată de noi toți locuitorii Comunei Chirnogi

Sâmbătă și duminică chirnogenii au participat cu mic și mare la manifestările organizate de Primărie și Consiliul Local cu prilejul Zilelor Comunei. La acest eveniment au participat și președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, precum și cei doi subprefecți PSD, Virgil Diaconu și Ionuț Stan.

Primarul Ion Ștefan, reales în urma alegerilor din 9 iunie, a transmis, cu această ocazie, astăzi și un mesaj pe rețelele de socializare:

“DRAGI LOCUITORI AI COMUNEI CHIRNOGI !

Am petrecut împreună cu dumneavoastră și oficialități ale Județului Călărași, în frunte cu domnul președinte al Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, subprefecții,Virgil Diaconu și Stan Ionut, două zile minunate; sâmbătă 29 și duminică 30 iunie, Zilele Comunei Chirnogi.

Mulțumim oficialităților, invitaților pentru mesajele transmise și dumneavoastră, tuturor participanților, pentru atitudinea civilizată de care ați dat dovadă. A fost o manifestare reușită, meritată de noi toți locuitorii Comunei Chirnogi. Cred că v-a plăcut și mă voi strădui ca această sărbătoare să o organizăm an de an. Vă doresc multă sănătate, spor la toate și La mulți ani!

Pe link-ul de mai jos puteți urmări filmările

https://www.youtube.com/live/yp128jgwxuA?si=v3YBkwv1eoqQFh7v

https://www.youtube.com/live/hWpACK-Oy34?si=rBrF5XH4QDlIFYQu”, a scris primarul Ion Ștefan pe pagina personală de Facebook.

chirnogizilelecomunei2

 

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.