Independența | G. Rădulescu: Comuna noastră va îmbrăca haine de sărbătoare fără precedent!

Independența | G. Rădulescu: Comuna noastră va îmbrăca haine de sărbătoare fără precedent!

Tânărul primar al comunei Independența, Gabriel Rădulescu a anunțat astăzi pe pagina personală de Facebook că iluminatul public cu tematică de sărbători va fi aprins marți seară, subliniind că, în urma achizițiilor făcute, "comuna va îmbrăca haine de sărbătoare fără precedent!”

“Vă aduc la cunoștință faptul că iluminatul public cu tematică de sărbători se va aprinde mâine, marți în data de 06.12.2022. Acestă întârziere a fost cauzată de faptul că spre deosebire de anii din urmă, anul acesta au mai fost achiziționate câteva ghirlande cu design deosebit.

Livrarea acestor trebuia să se facă astăzi dar am fost amânat până în ziua de joi și astfel am decis ca iluminatul tematic deja montat să se facă începând cu data de mâine. Am convingerea că după ce ne vor fi livrate și ghirlandele comandate, comuna noastră va îmbrăca haine de sărbătoare fără precedent!

Mâine seară va fi frumos, spre sfârșitul săptămânii va fi ceva cu adevărat wow! În total repartizarea ghirlandelor tematice va fi făcută in următoarele cifre: sat Independența: 34 buc; sat Visinii: 15 buc; sat Potcoava: 15 buc. Să auzim de bine!”, se arată în mesajul transmis de primarul Gabriel Rădulescu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.