Independența | G. Rădulescu: Cel mai important este faptul că s-a semnat contractul. A fost un drum lung și anevoios

Independența | G. Rădulescu: Cel mai important este faptul că s-a semnat contractul. A fost un drum lung și anevoios

Primarul Gabriel Rădulescu a anunțat astăzi pe o rețea de socializare semnarea contractului de achiziție publică de lucrări de proiectare și executare pentru obiectivul de investiții “Modernizare străzi în comuna Independența, județul Călărași”, aprobat pentru finanțare prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny.

“Astăzi 15.09.2023 am semnat contractul pentru “Modernizare străzi în comuna Independența“ respectiv str. Melodiei și str. Doamnei Cel mai important este faptul că s-a semnat contractul și nu au existat contestații. A fost un drum lung și anevoios. În concluzie e faptul ca se va face. Mai sunt unele chestiuni de detaliu tehnic dar o rezolvăm. Avem constructor!”, se arată în mesajul postat pe Facebook de primarul Rădulescu.

Lungimea totală a drumurilor care vor fi modernizate este de 2.030,98 metri (lățimea părții carosabile este de 5,50 metri). Proiectul cuprinde și accese la proprietăți mari și mici, indicatoare, acostamente împietruite și marcaje.

Valoarea totală a contractului este de 3.091.864,48 lei la care se adaugă TVA în cuantum de 587.454,25 lei. Suma alocată pentru executarea lucrărilor este de 2.989.153,48 lei (fără TVA). Durata contractului este de 9 luni.

radulescucontract1

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.