Independenţa | G. Rădulescu: Am demarat licitația pentru asfaltarea străzilor Doamnei și Melodiei din satul Potcoava

Independenţa | G. Rădulescu: Am demarat licitația pentru asfaltarea străzilor Doamnei și Melodiei din satul Potcoava

Primarul Gabriel Rădulescu a anunţat pe contul personal de Facebook demararea licitaţiei pentru asfaltarea a două străzi din satul Potcoava, investiţia, în valoare de 31 de miliarde de lei vechi, fiind susţinută din fonduri guvernamentale. Tânărul primar social – democrat a mai precizat că celelalte străzi vor fi modernizate ulterior, resursele financiare fiind asigurate de la bugetul local.

„Fapte nu vorbe!

Am demarat licitația pentru asfaltarea străzilor Doamnei și Melodiei din satul Potcoava. Cele 2 străzi au o lungime de 2,03 km și este estimată o valoare de 31 miliarde lei vechi .

Am efectuat un Studiu de Fezabilitate pentru asfaltarea tuturor străzilor rămase neasfaltate din comuna Independenta dar Ministerul Dezvoltării nu ne-a aprobat la finanțare decât aceste 2 strazi deoarece au latimea suficient de mare (13 m) pentru ca ulterior la introducerea rețelelor de apa și canalizare sa nu fie nevoie sa spargem asfaltul.

Restul străzilor rămase neasfaltate vor fi modernizate cu bani din bugetul primăriei.”, se arată în mesajul postat de primarul Gabriel Rădulescu pe Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.