Independența | G. Rădulescu: A venit momentul lucrului concret. De luni va începe construcția unei săli de educație fizică școlară

Independența | G. Rădulescu: A venit momentul lucrului concret. De luni va începe construcția unei săli de educație fizică școlară

Compania Națională de Investiții (CNI) SA a emis Ordinul de începere a lucrărilor de execuție pentru obiectivul de investiții “Construire sală de educație fizică școlară, sat Independența, comuna Independența, județul Călărași, începând cu data de 9 august 2021, conform contractului de proiectare și execuție lucrări nr. 365 / 26.05.2021.

Anunțul a fost făcut astăzi pe pagina de Facebook a Primăriei Independența de către primarul Gabriel Rădulescu. A venit momentul lucrului concret. Dacă până acum spuneam: “O să facem… “, acum spunem: “ Gata, am început!“. De luni, 09.08.2021, în satul Independența va începe construcția unei “Săli de educație fizică școlară”, se arată în mesajul postat pe FB.

Valoarea investiției este cifrată la 1.631.313 lei, durata de execuție fiind de 6 luni. Suprafața construcției este de 415 mp.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.