Grădiștea | Vasile Matei: În cadrul acestui proiect vom asfalta toate străzile unde avem asigurate utilitățile

Grădiștea | Vasile Matei: În cadrul acestui proiect vom asfalta toate străzile unde avem asigurate utilitățile

O veste, realmente, foarte bună pentru cetățenii comunei Grădiștea. Primarul Vasile Matei a anunțat vineri pe o rețea de socializare că AFIR a aprobat spre finanțării proiectul "Modernizare infrastructură rutieră, drumuri de interes local, Comuna Grădiștea, județul Călărași", depus de UAT Grădiștea în cadrul PS 2023-2027, Intervenția DR 28 Crearea / modernizarea infrastructurii rutiere de bază din spațiul rural.

“După cum v-am mai adus la cunoștință și cu alte ocazii, în comuna Grădiștea, lucrările de modernizare vor continua, în mod firesc.

După execuția lucrărilor de canalizare și înființare sistem de alimentare cu gaze vor urma și lucrările de asfaltare.

În data de 23.05.2024 s-a primit notificarea de aprobare pentru finanțare a proiectului "MODERNIZARE INFRASTRUCTURĂ RUTIERĂ, DRUMURI DE INTERES LOCAL, COMUNA GRĂDIȘTEA, JUDEȚUL CĂLĂRAȘI".

În cadrul acestui proiect vom asfalta toate străzile unde avem asigurate utilitățile (apă, canal și gaze). Avem proiect depus pentru canalizare și în celelalte sate iar în funcție de aprobarea finanțării vom continua modernizarea comunei.”, se arată în mesajul postat pe Facebook de Primăria Comunei Grădiștea.

Valoarea totală a investiției care vizează reabilitarea a 13 străzi (în lungime totală de 4.883 metri) din cele 4 sate componente este de 5.885.226,78 lei (TVA inclus).

Durata de realizare a lucrărilor de construcție este de 16 luni. Durata de implementare a proiectului care va deservi 582 de locuitori este de 30 de luni.

Străzile care fac obiectul proiectului sunt:

Sat Grădiștea: 3.583 metri (Str. Mihai Voievod: 726 m; Str. Tudor Vladimirescu: 952 m; Str. Cap. Rusen Constantin: 866 m; Str. Frt. Ionel V. Costache: 594 m; Str. Mihai Eminescu: 240 m; Str. Veronica Micle: 198 m; Str. Buzești: 88 m; Str. Vlaicu Vodă: 159 m.)

Sat Cunești: 240 m (Str. I. L. Caragiale: 240 m.)

Sat Rasa: 560 metri (Str. Preot Alexe Popescu: 335 m; Str. Sf. Ioan: 60 m; Str. Liliacului: 165 m.)

Sat Bogata: 260 metri (Str. Ștefan Cel Mare: 260 m.)

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.