Grădiștea | Spectacol organizat vineri, 17 mai, cu prilejul inaugurării Căminului Cultural “Aurel Mailat”

Grădiștea | Spectacol organizat vineri, 17 mai, cu prilejul inaugurării Căminului Cultural “Aurel Mailat”

Vineri, 17 mai 2024, va avea loc un spectacol organizat de Primăria Gradistea cu ocazia inaugurării Căminul Cultural al comunei Grădiștea care va purta denumirea ,,Cămin Cultural Aurel Mailat”.

Evenimentul va începe la ora 16,00 și va fi marcat printr-o amplă manifestare culturală la care vor participa, alături de Ansamblul Folcloric ,,Brâulețul Dunării” al comunei și invitați/colaboratori ai maestrului coregraf Aurel Mailat de-a lungul întregii sale cariere.

anuntspectacolgradistea

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.