Grădiștea | Reabilitarea și modernizarea sistemului de iluminat public, proiect finanțat de AFM

Grădiștea | Reabilitarea și modernizarea sistemului de iluminat public, proiect finanțat de AFM

Primăria comunei Grădiștea speră să acceseze fonduri, în cadrul Programului privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public administrat de Administrația Fondului de Mediu, pentru finanțarea proiectului “Lucrări de reabilitare și modernizare sistem de iluminat public în comuna Grădiștea, județul Călărași – Etapa a II-a”.

Concret, este vorba de înlocuirea corpurilor de iluminat existente având un consum ridicat de energie electrică cu corpuri de iluminat cu surse LED și achiziţionarea şi instalarea sistemului de telegestiune aferent acestui obiectiv de investiții. Principalele avantaje care derivă din inițierea unei asemenea investiții se referă la optimizarea consumului de energie și, implicit, în reducerea facturilor la utilități, precum și în reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.

Valoarea totală a proiectului este de 1.034.191,33 lei (TVA inclus) și vizează achiziționarea și montarea a 250 de corpuri de iluminat LED 20-30W cu eficiență ridicată (în sumă de 423.100,78 lei, TVA inclus), respectiv achiziționarea și instalarea sistemului de telegestiune (în cuantum de 490.875 lei, TVA inclus).

Valoarea totală eligibilă este 1.005.968,36 lei (TVA inclus). Valoarea contribuției proprii eligibile a proiectului este de 5.968,36 lei (TVA inclus). Cheltuielile neeligibile, estimate la 28.222,97 lei (TVA inclus) vor fi suportate de la bugetul local.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.