Grădiștea | Proiectul privind înființare sistem de distribuție gaze naturale, aproape de începerea lucrărilor

Grădiștea | Proiectul privind înființare sistem de distribuție gaze naturale, aproape de începerea lucrărilor

Conducerea Primăriei comunei Grădiștea a anunțat astăzi pe o rețea de socializarea finalizarea a altor două etape importante în cadrul proiectului privind înființarea unui sistem de distribuție gaze naturale, finanțat în cadrul PNI Anghel Saligny.

Este vorba de semnarea pe 19 septembrie a Contractului cadru de concesiune a seviciului de utilitate publică de distribuție a gazelor naturale, respectiv a Acordului contractual privind proiectarea tehnică, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru obiectivul “Înființare sistem de distribuție gaze naturale”, pe 29 septembrie. Urmează eliberarea autorizației de construire după care se va semna și contractul de finanțare care va permite ulterior demarea execuției propriu-zise a lucrărilor.

Comuna Grădiștea beneficiază de suma de 47.588.280,34 lei, alocată de la bugetul de stat în cadrul PNI Anghel Saligny pentru implementarea proiectului de gaze.

“Comuna Grădiștea, județul Călărași, prin Programul Național de Investiții ,,Anghel Saligny”, beneficiază de finanțare pentru obiectivul de investiții ,,Înființare sistem de distribuție gaze naturale în comuna Grădiștea, județul Călărași”.

Prin demersurile făcute, în ultima perioadă, fiind un proiect complex, s-a ajuns la finalizarea licitațiilor și la semnarea contractului cadru, de concesiune al serviciului de utilitate publică, de distribuție a gazelor naturale, respectiv acord contractual privind proiectarea tehnică, asistență tehnică și execuția lucrărilor.

Fără semnarea celor două contracte nu se putea demara procedura de semnare a contractului de finanțare. După eliberarea autorizației de construire, se va semna contractul de finanțare. Urmează, ca în cel mai scurt timp să se demareze execuția lucrărilor.”

Sursa Facebook Primăria Comunei Grădiștea

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.