Grădiștea | Încep măsurătorile în vederea înscrierii gratuite a proprietăților în cartea funciară

Grădiștea | Încep măsurătorile în vederea înscrierii gratuite a proprietăților în cartea funciară

Primăria comunei Grădiștea anunță că, în perioada 4 – 7 decembrie 2023, se vor efectua măsurători ale proprietăților (curți și construcții) pe raza satului Grădiștea în vederea înscrierii gratuite a proprietăților în cartea funciară.

“Vă rugăm să permiteți accesul echipelor pentru efectuarea măsurătorilor. Proprietarii imobilelor ce nu au depus actele de proprietate la biroul Cadastru sunt rugați să se prezinte la sediul Primăriei comunei Grădiștea pentru depunerea actelor de proprietate și a actelor de stare civilă.”, se mai arată în mesajul postat pe o rețea de socializare.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.