Grădiștea | Devizul general privind proiectul de extindere a sistemului de canalizare a fost actualizat

Grădiștea | Devizul general privind proiectul de extindere a sistemului de canalizare a fost actualizat

Proiectul privind extinderea sistemului de canalizare la nivelul comunei Grădiștea, finanțat în cadrul PNI Anghel Saligny, intră într-o nouă etapă după ce la finele lunii mai, consilierii locali au adoptat, printre altele, și Hotărârea privind aprobarea devizului general actualizat în urma finalizării procedurilor de achiziție a obiectivde investiții ”Extindere sistem de canalizare în comuna Grădiștea, județul Călărași”.

Astfel, valoarea totală a proiectului este de 12.641.407,61 lei (TVA inclus) din care suma alocată de la bugetul de stat este de 12.142.496,80 lei (TVA inclus). Diferența de 498.910,81 lei (TVA inclus) va fi asigurată de la bugetul local.

Investiția prevede construirea unei stații de epurare și a 6 stații de pompare și repompare a apei uzate. Rețeaua de canalizare se întinde pe o lungime de 10.299 metri, urmând să fie montate 488 de racorduri individuale. Numărul locuitorilor care vor beneficia de această investiție este de 1087.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.