Grădiştea | Bugetul pentru investiţii a fost suplimentat

Grădiştea | Bugetul pentru investiţii a fost suplimentat

Bugetul privind finanţarea investiţiilor pe care Executivul Primăriei Grădiştea le are în vedere în acest an a fost suplimentat, la finele lunii februarie, cu suma de 81.800 lei din excedentul rezultat la finele anului trecut. Banii vor fi utilizaţi după cum urmează:

- 18.000 lei pentru continuarea lucrărilor în cadrul proiectului „Reabilitare, modernizare, extindere şi dotare cămin cultural din satul Grădiştea, comuna Grădiştea, judeţul Călăraşi”, finanţat prin CNI. Suma alocată iniţial a fost de 30.000 de lei.

- 23.800 lei pentru proiectul „Dezvoltarea infrastructurii TIC (sisteme inteligente de management) în comuna Grădiştea”, finanţat în cadrul PNRR. Suma alocată iniţial a fost de 100 lei.

- 30.000 lei pentru proiectul „Extindere reţea de canalizare menajeră în satele Cuneşti şi Rasa, comuna Grădiştea”, finanţat în cadrul PNRR. Suma alocată iniţial 200.000 de lei.

În urma aprobării sumei de 81.800 lei, bugetul alocat de conducerea Primăriei Grădiştea susţinerii proiectelor finanţate de la bugetul local dar şi din fonduri guvernamentale (PNI Anghel Saligny, CNI, Programul de construcţii locuinţe sociale şi de necesitate) şi respectiv europene (PNRR, AFM, PNDR, POR, POIM) creşte de la 644.270 lei la 726.070 lei.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.