Grădiştea / Anunţ concurs angajare funcţionar public

Grădiştea / Anunţ concurs angajare funcţionar public

Primăria Grădiştea cu sediul în Comuna Grădiştea, str. Calea Călăraşi, nr.132, jud Călăraşi, în baza legii 188/1999, organizează concurs pentru ocuparea următorului post vacant pe perioadă nedeterminată pentru funcţie publică de execuție: consilier, clasa I, grad profesional asistent în cadrul compartimentului financiar contabil;

CONDIŢII SPECIFICE

Pentru postul de consilier, clasa I, grad profesional asistent.

- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă in domeniul științe economice.

- vechime în specialitatea studiilor: 1 an

DATA ORGANIZĂRII CONCURSULUI

- PROBA SCRISĂ: 08 iulie 2019, ora 10.00, la sediul Primăriei Grădiştea.

- INTERVIUL: 10 iulie 2019, ora 10.00, la sediul Primăriei Grădiştea.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la registratura Primăriei comunei Grădiştea, Calea Călărași, nr.132, telefon 0242336017, fax 0242336164, e-mail%Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.">: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., judeţul Călăraşi, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a.

Relații suplimentare la sediul Primăriei Grădiștea cu doamna Ștefan Anca, consilier principal în cadrul compartimentului Resurse Umane.

PRIMAR,

Constantin CORBU