Grădiniţă cu program normal şi sediu nou de Primărie, la Grădiştea!

Grădiniţă cu program normal şi sediu nou de Primărie, la Grădiştea!

Primarul Constatin Corbu a anunţat astăzi pe contul personal de Facebook  că în satul Grădiştea se vor construi cu fonduri europene o Grădiniţă cu program normal precum şi un sediu nou al primăriei, cu resurse guvernamentale, proiectul fiind finanţat de CNI. Două din obiectivele propuse, asumate şi finanţabile!

gradinitagradistea

„Vă prezint locul în care se va construi Grădinița nouă pentru satul Grădiștea. Proiectul este finanțat din fonduri europene, prin ADR-SUD MUNTENIA, depus și câștigat de administrația liberală, așa cum au fost scrise, depuse, câștigate și executate din 2012 până astăzi! Modernizarea comunei Grădiștea continuă!” a scris pe Facebook primarul Constantin Corbu.

Valoarea totală a proiectului este de 1.553.699,50 lei din care contribuţia Uniunii Europene, 1479.476,11 lei. Obiectivul ar urma să fie finalizat pe 30 noiembrie 2021.

sediuprimarienougradistea

În ceea ce priveşte noul sediu al Primăriei, Corbu a precizat că s-a semnat încă din 27 mai contractual de achiziţie publică dintre CNI şi SC ZMC Trading&SC Landmark Concept SRL privind realizarea lucrărilor de proiectare şi execuţie de lucrări la obiectivul de investiţii „Construire sediu primărie D+P+1 etaj, comuna Grădiştea, judeţul Călăraşi”