G. Rădulescu: Pentru anul viitor avem în vedere o serie de investiții finanțate de la bugetul local

G. Rădulescu: Pentru anul viitor avem în vedere o serie de investiții finanțate de la bugetul local

Tânărul primar al comunei Independența, aflat la primul mandat, Gabriel Rădulescu a punctat principalele investiții ce vor putea prinde contur anul viitor, finanțate de la bugetul local. Pe listă figurează parcul din satul Potcoava, asfaltarea unei străzi în satul Vișinii, extinderea iluminatului public precum și extinderea sistemului de supraveghere video.

“Pentru anul viitor, avem în vedere modernizarea parcului din satul Potcoava, o asfaltare în satul Vișinii care ne-a fost respinsă de minister din cauza faptului că strada e foarte îngustă. Sunt zone, unde lățimea este de 3,07 metri și nu intră în STAS-ul de proiectare. În consecință, va trebui să o facem din bugetul propriu.

Mai sunt lucruri de făcut. Am realizat extinderea iluminatului public de la curbă până la intrarea în satul Independența și urmează între satul Independența și satul Potcoava și în zona satului Independența către groapa ecologică și o fermă. Va trebui să extindem și zona de camere video.

Avem în vedere intervenții punctuale întrucât bugetul este mic și nu ne permitem să realizăm investiții de genul canalizare sau apă.”, a declarat primarul Gabriel Rădulescu.

Tot anul viitor vor continua marile proiecte finanțate din fonduri guvernamentale și europene care vizează înființarea rețelei de canalizare și construirea unei stații de epurare în satul Independența, asfaltarea a două străzi în satul Potcoava, ambele derulate în cadrul PNI Anghel Saligny și respectiv reabilitarea școlii din satul Independența, prin PNRR.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.