Finanţare asigurată pentru proiectul "Creşterea Eficienţei Energetice a Infrastructurii de Iluminat Public în Comuna Fundeni”

Finanţare asigurată pentru proiectul "Creşterea Eficienţei Energetice a Infrastructurii de Iluminat Public în Comuna Fundeni”

Comuna Fundeni va beneficia de un sistem de iluminat public modern şi eficient, prin implementarea unor soluţii de consum de energie redus, în cadrul proiectului "Creşterea Eficienţei Energetice a Infrastructurii de Iluminat Public în Comuna Fundeni", finanţat de Administraţia Fondului de Mediu. Valoarea totală a proiectului este de 2.506.737,35 lei.

Primăria va primi o finanţare de 1.999.999,97 lei, însemnând 80% din valoarea totală eligibilă a proiectului. Diferenţa de 499.999,99 lei reprezintă contribuţia proprie de 20% din valoarea totală a cheltuielilor eligibile ale proiectului ce va fi asigurată de autorităţile locale..

„Săptămâna aceasta vine cu vești bune! Primăria Comunei Fundeni a primit finanţare de 1,999,999,97 lei pentru "Creşterea Eficienţei Energetice a Infrastructurii de Iluminat Public în Comuna Fundeni". Proiectul are ca obiectiv principal reducerea costurilor pentru iluminatul public, prin implementarea unor soluţii de consum de energie redus, printre care iluminatul cu leduri.

Primăria, prin domnul Primar Gheorghiţă Cărtuşanu a semnat contractul cu Administraţia Fondului de Mediu care a aprobat şi finanţat proiectul pentru iluminat public din comuna noastră. Încă un proiect unde Primăria Comunei Fundeni foloseşte finanţare pentru a dezvolta infrastructura.”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Primăriei Fundeni.

"În spatele tuturor proiectelor se află ore întregi de muncă ale echipei de implementare din Primărie, felicitări tuturor! Şi acest proiect este realizat cu inima pentru locuitorii comunei noastre!"

Gheorghiţă Cărtuşanu, primarul com. Fundeni

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.