E. Grama: ATAC la sănătatea locuitorilor municipiului Călărași a operatorului de salubritate REBU!

E. Grama: ATAC la sănătatea locuitorilor municipiului Călărași a operatorului de salubritate REBU!

De câteva zile municipiul reședință de județ este, într-adevăr, invadat de gunoaie, un “merit” în acest sens avându-l și operatorul local de salubritate REBU. Cel puțin așa susține și administratorul public al municipiului, Eduard Grama care a reacționat dur pe Facebook la adresa operatorului despre care spune că atentează, pur și simplu, la sănătatea călărășenilor. ATAC la sănătatea locuitorilor municipiului Călărași a operatorului de salubritate REBU! Gunoaiele au împânzit orașul, generând nemulțumire în rândul populației. REBU dorește mărirea tarifului! Astfel că operatorul și-a retras toate mașinile de colectat gunoi. O situație de neacceptat care va atrage REZILIEREA CONTRACTULUI!”, se arată în mesajul postat de administratorul public al municipiului, Eduard Grama.

Reacția de nepăsare a operatorului local, RER ECOLOGIC SERVICE BUCUREȘTI REBU S.A care a stârnit furia cetățenilor pe rețelele de socializare survine după ce miercuri, în cadrul ședinței ordinare de plen consilierii locali l-au mandatat pe viceprimarul Liviu Coman, reprezentant al Primăriei Călărași, să voteze în cadrul Adunării generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Ecomangement Salubris împotriva solicitării REBU de creștere a tarifului de operare.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.